The Reluctant Landlord (2018)

Romesh Ranganathan dezvaluie modul in care mostenirea tatalui sau a inspirat noua sa comedie The Landlord Reluctant online subtitrat. Cand tatal comediantului a murit in urma cu sapte ani, el a mostenit pubul tatalui – si o idee grozava pentru sitcomul lui Sky1, The Landlord.

The Reluctant Landlord este ceea ce puteti numii o comedie blanda. Este, in ansamblu, amuzanta cu unele referinte ironice la stereotipurile rasiale. Dintr-o subevaluare consistenta si o usoara margine, puteti spune ca a fost co-scris de Romesh Ranganathan (care joaca de asemenea), Steve Stamp si Will Smith (Veep).

E vorba de un proprietar renumit, Romesh (Romesh), care mosteneste un bar de la tatal sau, care era un proprietar entuziasmat si popular cu cei obisnuiti. Dar Romesh nu este. Cea mai mare parte a vietii sale se invarte in jurul eforturilor sale de a evita responsabilitatile sale si pe tatal sau.


Actori: Nick Helm, Sian Gibson, Romesh Ranganathan
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.4


The Reluctant Landlord SEZONUL 2 Online Subtitrat:

S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07


Trailer


Online Subtitrat

The Reluctant Landlord este ceea ce puteti numii o comedie blanda. Este, in ansamblu, amuzanta cu unele referinte ironice la stereotipurile rasiale. Dintr-o

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
3