The Relationtrip (2017)

The Relationtrip (2017) Film Online Subtitrat


Regia: C.A. Gabriel, Renée Felice Smith
Actori: Renée Felice Smith, Matt Bush, Nelson Franklin
2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Relationtrip

Pe masura ce tehnologia evolueaza, moda se schimba, icebergurile erodeaza si media sociala schimba modul in care interactionam unul cu altul, exista inca cateva intrebari care raman neschimbate. Printre ei, printre ei se numără: “bărbații și femeile pot fi pur și simplu prieteni?”. Blocul de construcție al fiecărui rom-com făcut vreodată rămâne în mare parte fără răspuns (deși, cu adevărat, întrebarea ar putea fi extinsă mai mult pentru includerea în această epocă modernă).

C.A. Gabriel și Renee Felice Smith aleg să lucreze pentru acest teren fertil în debutul lor, The Relationtrip. Este un film cel mai bine descris ca esential ce s-ar intampla daca Michel Gondry a regizat cand Harry a intalnit Sally … pentru milenii. Nu lăsa ultimul cuvânt să vă descurajeze, deoarece acest film dulce, cinstit și suprarealist are multe de făcut pentru el.

Liam (Matt Bush) și Beck (Renee Felice Smith) sunt de 20 de ani singuri singuri, în mod disperat îndemnând la apelurile prietenului lor să se stabilească și să crească. Ceea ce trece ca locuri de muncă pentru cei doi conduce ajuta cimentul că aceasta nu este o poveste de dragoste împușcată în trecut. Liam și-a petrecut zilele în viață ca un joc de film și Beck este un barist ciudat la o cafenea de șold. Deși firav independent, puteți spune că o singurătate se scurge sub ambele fatade. Ei sunt cu siguranță dispuși să cadă în râsul iubirii, doar în termenii lor, nu al celorlalți.