The Red Maple Leaf (2016)

The Red Maple Leaf (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Frank D’Angelo
Actori: James Caan, Robert Loggia, Martin Landau
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Red Maple Leaf

Cel mai mare compliment pe care îl pot da noului film, The Red Maple Leaf, și există, de fapt, o serie de lucruri pe care chiar m-am trezit admirat în timpul vizionării filmului în această seară, toate sperând că pot discutați cu această revizuire, însă cel mai evident lucru pe care îl consider cel mai evident este cât de mult scorul actorului / regizor / actorul Frank D’Angelo sa maturizat atât în ​​fața, cât și în spatele ecranului.

Ultimul său efort regizoral, Vampir Sicilian, a fost un film cu care m-am distrat foarte mult. Filmul a avut o mulțime de râde, precum și a fi destul de limbă în obraz, cu unele de peste este de top și, uneori, campy dialog și poveste.

A fost un film pe care cu siguranță trebuia să-l urmăriți într-o atmosferă distractivă și ușoară, iar oricine ar prefera filme mai bizare sau cinstit sau filme nepotrivite ar fi avut cu siguranță ziua lor de film, dar în timp ce filmul era peste top și campy, am constatat încă că D’Angelo încă putea să-și afirme propria marcă de povestiri și artizanat în filmul care îi dădea o anumită unicitate, precum și făcându-i un film cu totul propriu.

Pot să recunosc criticile în care unii spun că este poate un act de auto-indulgență sau chiar încercarea de a picta cu adevărat o imagine plină de farmec și de favorabil a lui D’Angelo, dar aș putea să ignor asta în timp ce v-am uitat la vampirul sicilian, pentru că filmul era încă foarte general distracție și divertisment.