The Reckoning (2014)

The Reckoning (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Mister, Thriller
Scenariu: John V. Soto
IMDB: 5.4
Regizor(i): John V. Soto
Actori: Viva Bianca, Luke Hemsworth, Jonathan LaPaglia, Hanna Mangan Lawrence

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

australian de film The Reckoning și teatru de televiziune folosit pentru a fi dominată de povești de-coming vârstă featuring a adolescenților cu probleme, în speranța de a ajunge la maturitate, fără a pierde mințile lor. In ultimul timp, cu toate acestea, industria a apelat la un gen diferit cu o altă figură emblematică: polițistul care încearcă să nu să-și piardă reputația în timp ce mereu în pericol de a fi corupt.

chinul Detectiv Green începe când prietenul și colegul său Jason Pearson (Luca Hemsworth) este găsit în mașina lui, împușcat mortal. Ancheta ulterioară se transformă în sus imagini video, care este trasată la Rachel (Hanna Mangan-Lawrence), un adolescent care a fugit de acasă cu prietenul ei A.J. (Un înger cu care se confruntă inselator Alex Williams). Aceste două sunt montarea lor proprii de investigare în moartea surorii mult-iubit al lui Rachel și le ia în jos printre traficanții de droguri pe care le dețin de vina din The Reckoning.

Acesta este al treilea thriller scriitor-regizor John V. Soto. cele sale anterioare au fost înfrumusețată de predilecție lui pentru supranatural, și cu toate că el nu face apel la ajutorul forțelor demonice această rundă de timp, gustul său pentru lugubră dictează o mare parte din joc. De asemenea, filmul The Reckoning fisuri în jos pe centru. LaPaglia și Hemsworth, care a văzut în flashback, locuiesc o poliție convențională procedurală ferm plantată în lumea reală, în timp ce tinerii lor co-stele sunt prinși într-un macabru danse al propriei lor.

Pentru a ridica în continuare miza pe Rachel este un fanatic religios, cu o boală terminală, în timp ce A.J. este atât de bine în Înrobit ei că nimic nu este prea mult. Spectacolele lor, cu toate acestea, nu setați exact curse puls. Rachel este genul de personaj Juliette Lewis și Amanda Plummer folosit pentru a prospera pe parcursul mai tinere, zilele lor nebunești, și pentru toate încordare ei, Mangan-Lawrence nu se poate atinge destul de nivelurile necesare de loopiness din The Reckoning.