The Recall (2017)

The Recall (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mauro Borrelli
Actori: RJ Mitte, Wesley Snipes, Niko Pepaj
An: 2017
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Recall

În primul rând, să începem prin a sublinia numărul de recenzii false care lăudau acest film, cel mai probabil de la actorii din clasa d implicați în acest film sau de la publiciștii lor. Ar trebui să vă fie rușine … nu din cauza numărului de recenzii false pe care le-ați postat atât de înșelător. Ci și de cât de jenante sunt ele că sunt falsuri (consultați RottenTomatoes, veți vedea mai multe recenzii false acolo).

Deci … filmul în sine este foarte înalt. Povestea obișnuită a adolescenților care intră în pădure, totul este curajos previzibil. In mod normal aș spune că nu este așa de rău dacă te bucuri de acest tip de film, dar, din păcate, actoria și scrisul sunt dincolo de gunoi.

Emoțiile sunt toate greșite și leagăn de la o persoană la alta, fără nici o grijă sau gândire cu privire la scena însăși. Actori amatori în cel mai bun caz. Am fost foarte încântat să văd Wesley Snipes pe marele ecran din nou. Dar tipule, ai făcut o greșeală uriașă în a face acest film.

Veți recunoaște copilul enervant de la Breaking Bad este în acest film, nu-mi doresc cu adevărat lucruri rele pentru el IRL. Dar aș fi putut percepe acel personaj stupid pe care la jucat în acest film mereu în față.

Nu face nici o greseala, acest film sufla, oricine va spune altfel este un shill platit de cronies legate de acest film. Sincer, singura plăcere pe care o vei obține din acest film este să îi spui prietenilor tăi cât de rău este.


Trailer The Recall