The Rake (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Rake online subtitrat este un film de groază supranatural din 2018, regizat de Tony Wash, dintr-un scenariu co-scris cu Jeremy Silva, bazat pe mitul urban creepypasta. Producția de filme Red Band filmează Shenae Grimes-Beech, Izabella Miko și Rachel Melvin.

La douăzeci de ani de la uciderea brutală a părinților lor de către Jacob Murphy (Joe Mullen), doi frați înstrăinați se reunesc la o petrecere de gospodărie.

Ben (Stephen Brodie) din The Rake online subtitrat, a găsit un sentiment greu de câștigat de-a lungul anilor; în timp ce sora lui mai mică; Ashley (Shanae Grimes-Beech); și-a petrecut cea mai mare parte a vieții adulte sub îngrijire psihiatrică.

Când un anunț surprinzător scoate Ashley într-o spirală emoțională; ea este convinsă că ceva din interiorul ei sa trezit – ceva care a fost inactiv din copilărie.

Forțat să-și revină trecutul de coșmar; Ben trebuie să separe logica de legendă și să descopere dacă ororile sunt de mintea lui Ashley sau de un adevărat rău care amenință să ne infecteze pe toți …


Regia: Tony Wash
Actori: Shenae Grimes-Beech, Izabella Miko, Rachel Melvin
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.5


The Rake (2018) Online


The Rake (2018)
The Rake (2018) Online Subtitrat in Romana

The Rake online subtitrat este un film de groază supranatural din 2018, regizat de Tony Wash, dintr-un scenariu co-scris cu Jeremy Silva, bazat pe mitul ur

Editor's Rating:
2