The Rain (2018)

In serialul The Rain (2018) online subtitrat suntem la șase ani după ce un virus răspândit de ploaie a decimat populația Scandinaviei, doi frați se alătură unui grup de supraviețuitori care caută siguranță și răspunsuri.

Suntem in Scandinavia in The Rain (2018), o locatie perfecta pentru a crea o atmosfera dramatica, una care te face sa te temi, mai ales cand in permanenta exista teama unei ploi. Inca din primele minute asistam la un eveniment de cataclisma, care incepe brusc. Ploaia ucide, poarta un virus mortal.

Inainte de asta, Simone (Alba August) este escortata de tatal sau de la scoala. Cam cum se intampla in Revolution, cand erau semne directe ca tatal stia mai multe decat voia sa arate. Confuza, Simone accepta sa isi urmeze familia – tatal, fratele Rasmus (Lucas Lynggard Tonnesen) si mama, intr-un buncar secret ascuns in apropiere. Aici, timp de 6 ani, Simone si Rasmus invata sa traiasca ascunsi, departe de civilizatie, fara sa stie ca la suprafata lumea asa cum o stiau ei s-a terminat.

Distributia completa: Iben Hjejle, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Lukas Løkken.


Regia: Jannik Tai Mosholt, Christian Potalivo, Esben Toft Jacobsen
Actori: Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard
An: 2018
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Thriller
IMDB: 6.4


The Rain SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01.Dont.Give.Up

S03E02.Never.Let.Go

S03E03.Stay.Strong

S03E04.Be.the.Change.You.Want.in.the.World

S03E05.Love.Yourself

S03E06.And.This.Too.Shall.Pass


Trailer