The Rack Pack (2016)

The Rack Pack (2016) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Sport
Scenariu: Mark Chappell, Alan Connor
IMDB: 7.3
Regizor(i): Brian Welsh
Actori: Luke Treadaway, Will Merrick, Kevin Bishop

Comedia The Rack Pack nu este atât de mult râs provocator ca producând piti.

Este ca și cum unii școlari ar fi făcut rost de script-ul și a introdus propriile lor glume fără ca cineva să observe până când camerele au început să se rostogolească. Și, cu siguranță, Steve Davis – întotdeauna facturat satiric ca fiind “plictisitor Steve Davis” – va speranța că nici unul dintre prietenii săi au iPlayer ca el este descris ca un fel de-snooker de joc Forrest Gump, turnate într-o mașină de a face bani de către managerul Barry Hearn.

Chiar și numele filmului The Rack Pack – un joc de cuvinte Sinatra Rat Pack – este o indicare corectă a adâncimii de drama care va urma. Rareori se pot stereotipurile perie largi au fost atât de fidel reproduse în film lung 87 minute. Și nu trebuie să fi fost așa.

Higgins din filme online The Rack Pack, Snooker player-ul, este bine reprodus de Liam Treadaway, plin de ticuri, exudat energia nervoasă și un sentiment de pericol. Știi întotdeauna el va merge de pe șine, este doar o chestiune de când și cum.

Dar, în camera lui târfe dressing și urinat în chiuveta face prea putin pentru memoria lui Higgins și nimic pentru film. Davis este o uzurpare a identității mult mai puțin adâncă, probabil, din vina imaginii pe care este desenată pentru actorul a colora. Așa cum este descris aici, el s-ar fi chiar el însuși plictisit de moarte. Realizatorii filmului vor argumenta că aceasta este o dramă, nu un documentar, și că unele licențe dramatice este permisă.

Într-adevăr, este însă, în cazul lui Higgins din The Rack Pack, nu a existat nici o nevoie reală pentru o astfel de licență. Acest lucru Belfast anti-erou a fost întotdeauna jucat în propria dramă care nu a fost niciodată de gând să se termine bine. În cazul în care acest film este de a fi crezut nu au fost doar cei doi jucători rivali mari, dar Higgins a fost obsesiv despre Davis și succesul său în joc.