The Quiet Ones (2014)

The Quiet Ones (2014) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cei tăcuți
Gen: Groaza
Producator(i): Craig Rosenberg , Oren Moverman
IMDB: 5.1
Regia: John Pogue
Actori: Jared Harris, Sam Claflin, Olivia Cooke

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Cred că același lucru ar trebui să se aplice în filmele de groază. O nouă, “The Quiet Ones”, o jertfă PG-13 din banner-ul reînviat Hammer din The Quiet Ones, clasic cu buget redus de gen casa din Marea Britanie, in anii ’50, ’60 și ’70, nu este excesiv de inovatoare: sa teme de posesia supranaturale și provocările de documentare a fenomenelor din altă lume s-au făcut până la moarte, ca să spunem așa. Deschiderea “Acest film The Quiet Ones Bazat pe evenimente reale” este la fel de vechi ca și dealuri, de asemenea. Dar trebuie să-ți spun: am avut degetele în fața ochilor mei aproximativ o jumătate de duzină de ori în timpul acestui film. Desigur, am fost la un screening tarziu-noapte într-un teatru poate cu o duzină de alte persoane, dintre care unii ar fi putut fi teoretic până la nici un bine, asa ca poate atmosfera a ajutat. Dar, dacă te uiți la un film de groază de prim directivă să fie pentru a speria privitorului, nu există nici nega faptul că, uneori, “cei tăcuți” m-ai prins.

De asemenea, eu recunosc că am fost destul de luat cu capcanele perioadei sale. Măsura a începe de la Universitatea Oxford din anii 70, și rămâne acolo. Un expert psih anormal jucat de Jared Harris a fost “studiat” o femeie tânără a cărei psihoze ar putea fi posedări demonice din filme online The Quiet Ones, sau ar putea fi o tulburare telekinetice explicabilă științific, care poate fi scos din femeie și prins într-un alt vas. “Cure unul și te vindeca lumea,” utopic promisiuni prof. În cazul în care colegiul suspendă finanțarea lui, el ia adevărații săi credincioși-un cuplu de studenți atractive, joc, și un mai puțin rafinat Un tânăr / V halcă care inregistreaza sedintele de tratament cu privire la 16mm la un conac pustiu, cu atât mai bine pentru a izola caracterele ca Ușile deschise și se închid, iar puterea se stinge și așa mai departe.

scenariul filmului The Quiet Ones, de regizorul John Pogue, Oren Moverman ( “Rampart”, “The Messenger”) și Craig Rosenberg (de adaptare a unei lucrari anterioare, Tom DeVille) este un pic mai vizibil inteligent decât majoritatea, filetare o temă interesantă gelozie sexuală în mix narativ filmului. Această temă nu se ridică la mai mult ca imagine debordeaza la un punct culminant-haos vesel, dar ratchets tensionată frumos. Explicația este obligatorie pentru toate imoralitate se amestecă “Exorcistul” cu “Tom Peeping” într-un mod care realizatorii nu exploatează în mod satisfăcător. Și “cei tăcuți” “fetișiza de materiale audio de epocă, de film The Quiet Ones, și echipamente medicale amintește o altă imagine recente de groază britanic,” Sound Studio Berberian. ” Așa cum am fetishize astfel de lucruri eu, probabil, acest aspect al filmului înclinat simpatiile mele. Linia de fund, deși: am mijit ochii, m-am uitat departe, m-am scufundat în scaunul meu, am cutremurat. Pentru acest film, asta înseamnă “Misiune îndeplinită.”