Dragonul de aur – The Quest (1996)

Dragonul de aur – The Quest (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Jean-Claude Van Damme
Actori: Jean-Claude Van Damme, Roger Moore, James Remar
Anul: 1996
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Dragonul de aur – The Quest

Superstarul filmelor de actiune, Jean Claude Van Damme isi face debutul regizoral cu Dragonul de aur, un film exploziv in care Van Damme interpreteaza rolul unui infractor marunt pe nume Chris Dubois, a carui existenta va fi mult incercata.

Rapit, luat ca sclav, vandut unor pirati si aruncat in lumea subterana a jocurilor de noroc si kickboxing-ului, Chris face inconjurul lumii, strabatand pe rand insula Muay Tai, unde se predau arte martiale letale, pe meleagurile unor colonii britanice orientale, in misteriosul Bangkok, in dezolantul desert strabatut candva de Genghis Han si, in cele din urma, in stravechiul Oras Pierdut. Acolo trebuie sa treaca testul suprem intr-o competitie care ademenise cei mai buni luptatori din lume si unde are loc cea mai spectaculoasa demonstratie de arte martiale. Competitia are un singur castigator, iar acela nu poate fi decat unul singur: supravietuitorul. El este totodata si castigatorul pretiosului trofeu Dragonul de aur.

Noaptea târziu într-un bar, în ziua de azi, un om bătrân intră și așteaptă serviciu. Nu după mult timp, un grup de criminali sosesc și încearcă să jefuiască Till in filme online The Quest. Omul vechi îi învinge cu ușurință una câte una cu mâna-la-mână de luptă. Uimita, barmanul întreabă cum a învățat să lupte. Omul vechi răspunde “, a fost mult timp în urmă …”

Christopher Dubois (Jean-Claude Van Damme) este un hoț de buzunare în jur de douăzeci de ani care trăiesc în 1925 la New York. Orphaned ca un copil, Dubois se uită după un grup mare de tineri orfani prin efectuarea contra și de furt. Dupa ce a furat o sumă mare de bani dintr-un grup de gangsteri, Dubois și copiii se găsesc de gangsteri.