The Quarry (2020)

În filmul The Quarry (2020) online subtitrat, un predicator (Bruno Bichir) trece prin Texas și se intalneste cu un bărbat inconștient (Shea Whigham) pe marginea drumului. La o cearta, predicatorul îl provoacă, iar bărbatul îl lovește pe predicator, ucigându-l. Omul apoi îngroapă trupul și își asumă identitatea predicatorului. Acum „David Martin”, merge mai departe într-un oraș mic, unde Celia (Catalina Sandino Moreno) îl așteaptă cu o cameră.

În timpul nopții, autoutilitara este jefuită. Șeful poliției, Moore (Michael Shannon), ia raportul, dar ceva i se pare suspect. David începe să dea predici – iar pe neașteptate, el este un succes și mai multe persoane încep să participe. Între timp, hoții au depistat unde se află David.

Povestea unei crimei rurale prăfuite, această dramă cu ritm lent nu sapă foarte adânc, dar nuanțate ale celor doi actori cunoscuti merită aruncata o privire. Bazat pe un roman al scriitorului sud-african Damon Galgut (care a fost deja făcut într-un film în 1998), The Quarry (2020) are câteva probleme de traducere – câteva mici detalii care nu se potrivesc destul de bine pe fundalul Texas. Și oferă foarte puțin de făcut pentru Moreno (ceea ce este prea rău, având în vedere că a fost de neuitat în Maria Full of Grace).


Regia: Scott Teems
Actori: Shea Whigham, Michael Shannon, Catalina Sandino Moreno
An: 2020
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 5.1


The Quarry (2020) Online Subtitrat


Trailer