The Program (2015)

The Program (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Stephen Frears
Scenariu: John Hodge, David Walsh
Actori: Lee Pace, Jesse Plemons, Dustin Hoffman
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama, Sport
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În cazul în care titlul “The Program” pune AUDs într-un cadru televizuală de spirit, care nu ar fi total necorespunzătoare. În urmă cu doi ani, Frears școlarizați-TV a dat o pictogramă de sport complex tratamentul HBO în “Cea mai mare lupta a lui Muhammad Ali”; cu rama sa oficială modest și valorile de producție vioi, mai recent sa ar putea la fel de ușor au fost modelat pentru micul ecran. Desigur, același lucru ar putea fi spus pentru “2,006 câștigător Oscar,” The Queen “, care a prins totuși cinefililor” Frears imaginatia ca un exemplu besottedly generos pentru un star de cinema a prezenței imperioasă.

Un actor amendă Ben Foster pot fi, dar el e nici Helen Mirren, și “Programul” nu se cedeze la el în același mod; Armstrong lui, proiectarea o suprafață ca volubil și greu și ștergeți-curat ca și cea a omului însuși, poate fi o cifră greu de a vedea chiar și atunci când el este în prim-plan. (Într-un moment de ludic metatextuale, o glorie din epoca Armstrong este invitat să comenteze cu privire la turnarea potențial de Matt Damon în filmul The Program biografic lui E o aluzie viclean doar la cât de departe imaginea publică a ciclistului sa mutat de-a lungul anilor. Damon este greu o actor chemat în minte de transluciditatea viclean Foster.)

Filmul The Program face o treaba eficient de reambalare brandului Armstrong în tambur de deschidere. Camera Danny Cohen complace în nerăbdător, zoom mișcări și unghiuri agresive devenind un tânăr atlet brash; combinat cu o paleta fierbinte primar, imaginile amintesc nimic atât de seducătoare și înșelătoare ca un comerciale de energie-băutură. Foster devine slide sarsaparilla de texan accent Armstrong doar dreptul ca el a introdus vorbind în sloganuri de-a gata: “Mama mea nu a ridicat un quitter,” el spune Sunday Times sportiv David Walsh (Chris O’Dowd) în cazul în care începe filmul, la momentul primei sale Tour de France în 1993.

Întrebarea de ce Armstrong nu este este mai ușor de răspuns aici decât cea a ceea ce The Program, sau cine, el este. Trase în principal din cartea lui Walsh “șapte păcate de moarte: exercitarea mea de Lance Armstrong,” scenariul Hodge lui evită în mare măsură dramă speculative, schimbare a direcției tact departe de viața personală și interne care fac obiectul său. Fosta soție lui Armstrong, Kristin Richard, apare pentru prima dată în o întâlnire-drăguț vioi; ei căsătorit în scena următoare, după care ea iese din filmul în întregime.
Mai degrabă, “The Program” rame narative sale ca pe ceva asemănător cu o urmărire penală, cu Walsh – o sceptic în ceea ce privește începutul priceperea câștigătoare Armstrong – ca cercetatorul perseverent și procura audiență, și Armstrong ca carieră sa evaziv. Pe aceste condiții, este logic să sigileze viața interioară a acestuia, deși accesul emotional imaginat este ceea ce s-ar fi separat de film de la reportaj anterioare pe această temă; pentru mai bine sau mai rău, suntem plecat să reflecteze ce, dacă este cazul, gradul de tulpina psihologic sau de conflict moral campion simțit peste obiceiul său doping rușinos ascuns.

De lucru într-un ritm oamenilor de afaceri din filme online The Program, Hodge și Frears aluneca prin naștere devreme Armstrong prin rândurile de circuit, identificarea multe actori-cheie cu subtitrare-cap-stil vorbesc. Diagnosticul lui cancer 1,996 testicular perturba procedurilor în ca tranzitorie un mod așa cum a făcut aparent viața proprie Armstrong, așa cum a Foster deja ia distanță cu privire la caracterul îndepărtează într-o fațadă fragil, auto-intitulate Curios: “Ai întâlni te de-a lungul drum”, spune el de luptă cancer, deși el pare să se îndepărtează de la alții în acest proces. El e nici o Patsy, deși filmul nu poziția Armstrong ca un fel de inuman subiect de test – “nu se mai limitează la fiziologie” – pentru Michele Ferrari (jucat cu elan alunecoasă de Guillaume Canet), medicul italian și antrenor care a proiectat programul de dopaj întreprinse de echipa US Postal Service.