The Prince of Tides (1991)

Filmul online The Prince of Tides (1991) este adaptare cinematografica a romanului semnat de Pat Conroy, Printul mareelor este considerat cel mai bun film realizat de Barbra Streisand, cu atat mai mult cu cat beneficiaza de interpretarea exceptionala a lui Nick Nolte, rasplatita cu un Glob de Aur.

Tom Wingo (Nick Nolte) este un antrenor de fotbal somer, nefericit cu sotia sa si terorizat de o mama care ar fi crescut cu mai mult succes cobre decat copii, dupa parerea lui. Sora geamana a lui Tom, Savannah, are o noua tentativa de sinucidere, iar fratele ei se gandeste sa o ajute. Cu aceasta ocazie o cunoaste pe Susan Lowenstein (Barbra Streisand), psihiatrul care se ocupa de Savannah.

Dorind cu disperare sa o ajute pe Savannah, Susan ii cere lui Tom sa fie memoria surorii lui. Hartuit de imaginea unei copilarii dureroase, de o mama despotica, ultima dorinta a lui Tom ar fi sa-si aminteasca de acea perioada nefericita. Dar sub influenta lui Susan descopera ca mai rau decat a nu-ti aminti este sa-ti amintesti, dar sa nu vorbesti despre asta.

The Prince of Tides (1991) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Prințul mareelor
Regia: Barbra Streisand
Actori: Barbra Streisand, Nick Nolte, Blythe Danner
An: 1991
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.7


The Prince of Tides (1991) Online Subtitrat


Trailer