The Priests (2015)

The Priests (2015) Film Online Subtitrat


Titlu original: Geomeun sajedeul
Regia: Jae-hyun Jang
Actori: Dong-Won Gang, Byeong-ok Kim, Eui-sung Kim
An: 2015
Gen: Mister, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Priests

În mod normal, nu s-ar aștepta să vadă o exorcizare plină floare într-un film sud-coreean. Așa că ne consideră intrigat când am auzit prima dată de scriitor / regizor Jang Jae-hyun “Preoții”. Este adevărat, filmul lui Jang este primul de acest gen pentru a se ocupa în “oculte”, un gen tipic asociat cu cinematografia occidentală atât din motive culturale și istorice.

Săpat adânc în teologia romano-catolică pentru a oferi o descriere în mare parte precisă a ritualului deseori greșit înțeleasă, Jang oferă o tensionată și în mod frecvent marginea-a-ta-scaun portret de prindere al luptei eterne dintre lumină și întuneric, o temă pe care el, de asemenea, a explorat în mod similar în premiat lui 2014 scurt “Diacon Asistent al 12-lea”.

Ca și în acel scurt, protagoniști cheie sunt un preot renegat, părintele Kim (Kim Yun-seok) și un diacon preot în devenire Choi (Gang Dong- a câștigat), care face echipa pentru a salva o tânără fată Young-shin (Park Deci -dam), care începe să prezinte una dintre cele douăsprezece manifestări ale răului urmărite de Rosicrucrianism după un accident a lovit și fugi.

Young-shin a fost un membru al congregației Tatălui lui Kim, când a fost un preot al unei biserici din mediul rural, și parțial este istoria lor, care obligă-l să ia lucrurile în propriile mâini atunci când ceilalți membri ai turmei sale dezaprobă intențiile sale efectuează o exorcizare pentru Young-shin frica de spooking publicului.


Trailer The Priests