The Prestige (2006)

The Prestige (2006) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Prestigiul
Regia: Christopher Nolan
Actori: SScarlett Johansson, Michael Caine, Hugh Jackman, Christian Bale
Anul: 2006
Gen: SF, Mister, Drama
Durata: 130 minute
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Prestige

Renumitul regizor Christopher Nolan (Memento, Batman – ~Inceputuri) vine cu un nou thriller plin de trucuri si iluzii. In aceasta involburata si misterioasa poveste, doi tineri magicieni ai epocii victoriene. Aprind scanteia unei rivalitati puternice care se va transforma intr-o batalie a trucurilor si o sete neincetata de a-si descoperi secretele unul altuia. Acesti doi oameni pun fata in fata indrazneala si dorinta, arta spectacolului si stiinta, ambitia si prietenia. Cu rezultate periculoase, mortale si amagitoare. Rivalitatea lor este adusa la viata de doi dintre cei mai completi actori de cinema. Hugh Jackman, castigator al premiului Tony, si Christian Bale, remarcat pentru performanta sa actoriceasca din filme precum Masinistul sau Batman – Inceputuri.

Lor li se alatura o excelenta echipa actoriceasca, compusa din Michael Caine, castigator a doua premii Oscar, Scarlett Johansson, nominalizata la Globul de Aur, Rebecca Hall, nou venita in echipa, Piper Perabo, pe care o stiti din Coyote Ugly, starul filmelor fantastice Andy Serkis si David Bowie, in rolul genialului Nikola Tesla. Actiunea incepe cu cadre intr-o rapida schimbare, in centrul Londrei, intr-un timp cand magicienii erau idoli sau celebritati si cand doi tineri magicieni incearca sa-si gaseasca calea lor catre glorie.

Sclipitorul, sofisticatul Robert Angier (HUGH JACKMAN) este un excelent comediant, in timp ce mai tanarul Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) este un geniu creativ care are secretele unor numere magice ingenioase. Ei isi incep cariera ca prieteni si parteneri. Dar cand trucurile lor importante devin si ucigatoare, ei devin dusmani pe viata – fiecare intetioneaza sa-l depaseasca si sa-l termine pe celalalt. Truc dupa truc, spectacol dupa spectacol, competitia dintre ei creste pana cand nu mai cunoaste margini.


Trailer The Prestige