The Preppie Connection (2015)

The Preppie Connection (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Joseph Castelo
Scenariu: Joseph Castelo, Ashley Rudden
Actori: Lucy Fry, Thomas Mann, Sam Page
Anul: 2015
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.2

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer The Preppie Connection (2015)

Sinopsis The Preppie Connection (2015)

Un scandal dramatizat viata reala a anilor 1980 de droguri Prep-școală care se ocupă joacă ca o compilare încropit de clișee fictivi în “The Preppie Connection.” Joseph Castelo stele treia caracteristică lui Thomas Mann ( “Me and Earl și fata pe moarte”), ca un muncitorească student la bursă de clasă ale cărei încercări de a se potrivi cu tineretul Brahman, la o instituție de pregătire de elită într-un fel duce la cocaina care rulează direct din mahalalele din Bogota, Columbia. Neconvingător prezentate într-un mod care contrazice de fapt baza a unui caz care a câștigat notorietate națională la momentul respectiv, filmul se va face în stare de funcționare de furaje cu ecran mic, dar nu are o perspectivă mai profundă sau a distinge stilul regizoral, care ar putea fi tentat distribuitorii de artă in filme online The Preppie Connection.

Hitting note previzibile cu cap din momentul în care începe cu o criză de încadrare dispozitiv și narațiune voiceover protagonistului, povestea începe în mod serios, în septembrie 1984. New Haven townie adolescent Toby Hammel (Mann) funde la voința mamei sale ambițioase ( Amy Hargreaves) și începe participarea la Tony Sage Hall, în cazul în care colegii ei sunt o majoritate covârșitoare Riches Richie de zburate comunități dependente în altă parte in The Preppie Connection. Ca un umil “student la zi”, el este supus rapid la hazing-nici unul prea-blajin, cu singurul fiu ambasadorul columbian Fidel (Guillermo Arribas), un tocilar suficient de colegi din exterior să-l împrietenească.

De mult ca el detestă snobism lor, cu toate acestea, Toby nu poate ajuta să fie atrași de magnetismul social al școlii lider “preppies”, în special marele Ellis brash (Logan Huffman) și a lui G.F. frumos Alex (Lucy Fry), care reprezintă elita cu bani din Manhattan si Carolina de Nord, respectiv. Pentru a le impresiona, el reușește să înscrie o oală in The Preppie Connection, apoi cocaina. El a acordat acceptarea provizorie în clica lui, când el ia toamna pentru un bust de droguri campus, care ar fi trebuit să-i dobândit toată suspendat. Disperați să mențină nou statutul său, Toby vorbește în felul lui de a vizita familia lui Fidel, care se întâmplă să trăiască în capitala cocaină din lume. El neglijează să informeze prietenul său până după faptul că misiunea sa reală a fost contrabanda cu droguri acasă, care, mai degrabă în mod miraculos, el reușește să scape cu nici un plan in ciuda foarte sofisticate pentru a eluda vamale.