The Possession of Hannah Grace (2018)

O sedinta socanta de exorcism din filmul The Possession of Hannah Grace online subtitrat, scapa de sub control, curmand viata unei adolescente. La cateva luni de la eveniment, fosta politista, Megan Reed (Shay Mitchell) incearca sa revina la o viata normala. Dupa ce asistase la moartea partenerului sau, fara sa poata interveni si dupa ce ajunsese sa consume droguri si alcool pentru a-si invinge durerea. Megan lucreaza acum la morga unui spital din Boston, unde a reusit sa se dezbare de vicii, gasindu-si o oarecare liniste in acest loc al mortii si singuratatii.

The Possession of Hannah Grace (2018) Online Subtitrat in Romana

Dar intr-o noapte, dupa ce primeste un cadavru complet desfigurat, lucrurile incep sa se schimbe. Inchisa in subsolul cladirii unde functiona morga, impreuna cu acest cadavru mutilat, Megan incepe sa aiba halucinatii infioratoare. Intrebandu-se daca mai e in toate mintile, ea se teme ca acest cadavru este posedat de o forta demonica, fiind gata sa revina la viata pentru a ucide.


Titlu Romania: Diavolul in carne si oase
Regia: Diederik Van Rooijen
Actori: Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson
An: 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.1


The Possession of Hannah Grace (2018) Online Subtitrat


Productia filmului Diavolul in carne si oase

Acest horror-thriller pentru adulti, “Diavolul in carne si oase” este productia Screen Gems, fiind interpretata de actorii: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon; Nick Thune, Jacob Ming-Trent; Max McNamara, Louis Herthum; James A. Waston, Jr si Kirby Johnson.

The Possession of Hannah Grace (2018) Online Subtitrat in Romana

Diederik van Rooijen (Daylight, Taped) asigura regia filmului dupa un scenariu de Brian Sieve (Scream: The TV Series, Boogeyman 2). Filmul este produs de Todd Garner si Sean Robins, de la Broken Road Productions. Glenn S. Gainor este producatorul executiv, iar Andrea Ajemian co-producatorul.

Directorul de imagine este Lennert Hillege iar montajul este asigurat de Stanley Kolk si Jake York. Scenografia este semnata de Paula Loos, costumele de Deborah Newhall, iar muzica de John Frizzell.


Shay Mitchell si supranaturalul

Povestirea nu incepe insa cu Shay Mitchell in rolul lui Megan, ci cu o sedinta teribila de exorcism asupra lui Hannah Grace. Adolescenta se afla in mrejele unei entitati demonice. Iar preotul Marcato si asistentul sau, parintele Cunningham, incearca cu disperare sa izgoneasca raul din trupul si mintea acesteia. In timp ce ei recita cu ardoare slovele Evangheliei, trupul Hannei se contorsioneaza in pozitii imposibile. Iar ochii ei albastri trimit sclipiri dusmanoase. Printr-un racnet sfidator, spiritul isi asigura adversarii ca el va trai vesnic in trupul Hannei. Iar eforturile lor de a o salva nu vor duce la nimic bun.

The Possession of Hannah Grace (2018) Online Subtitrat in Romana

Abia apoi o intalnim pe fosta politista, Megan. Ea se pregateste sa dea o proba pentru slujba de receptioner in cadrul morgii spitalului din Boston. Acesta e chiar spitalul unde ea s-a tratat de dependenta de droguri in care cazuse din cauza faptului ca partenerul ei murise in timpul unei misiuni. Desi Lisa, asistenta care o sustinea, este preocupata de faptul ca Megan va lucra singura in morga, ea este incantata sa vada ca aceasta face eforturi de a-si relua viata normala. Tura de noapte nu e usoara pentru nimeni, dar daca va fi ocupata tot timpul, Megan se va tine departe de tentatia de a inghiti ceva.