The Playground (2017)

The Playground (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Edreace Purmul
Actori: Myles Cranford, Merrick McCartha, Shane P. Allen
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Playground

În “Terenul de joacă”, povestirea amenințătoare vorbind despre regate, favoare, legământ, curățire și bunăvoință, folosind o analogie “Jack și Jill”, vorbită de un bărbat de vârstă mijlocie care nu se vede niciodată, la o singură fată pe o școală școlară titulară, un microcosmos societal atârnat în balanță. Regizorul noului film Edreace Purmul și al doilea film se îndrăgostesc de un astfel de teritoriu extrem de minuțios de omenești întunecate. “The Playground” a câștigat recent premiul “Cel mai bun film” de la Consorțiul de Film din San Diego, la premiile pentru film de la San Diego din 2016.

Prin intermediul capitolelor de titlu, anunțat pe măsură ce ne ridicăm o scară de piatră. “Terenul de joacă” are oameni aparent independenți și îi împinge într-o cale nebănuită condusă de forțe nevăzute. Tonul stabilit de omul de pe terenul de joacă prezintă o poveste de moralitate pretențioasă pe care una din orice fundal se poate confrunta, inclusiv fetița aceea. Rezultatul este un thriller cu fierbere lentă. Care urmărește să picteze o lume a personajelor care pune sub semnul întrebării totul, deoarece își pune misterul și pericolul în fața lor.

Paralelele din centrul de film cu Jack (actorul de prima dată Lawrence R. Kivett), fostul condamnat concediat și cea de-a doua soție a lui Jill (Ghadir Mounib). Încearcă să lucreze și să se întâlnească în timp ce întreabă stabilitatea căsătoriei lor. Într-o altă secțiune din San Diego, suntem prezenți omului de afaceri egoist, dl Vaugn (Shane P. Allen). Care intenționează să își păstreze bogățiile înainte de un divorț costisitor. Peste orașe este un om fără adăpost numit Grandison (Merrick McCartha).