The Pirates In an Adventure with Scientists (2012)

The Pirates In an Adventure with Scientists (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Pirații O bandă de neisprăviți
Alt titlu: The Pirates! Band of Misfits
Regia: Peter Lord, Jeff Newitt
Actori: Hugh Grant, Salma Hayek, Jeremy Piven
An: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Pirates In an Adventure with Scientists (2012)

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-și învinge rivalii, pe Black Bellamy și Cutlass Liz în competiția ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-și atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară și neisprăviți, el ridică pânzele și pornește pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noștri de pe liniștita și exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceață ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiți s-o înfrunte de diabolica regină, care urăște pirații.

Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de știință Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândește. Călătoria este lungă și plină de primejdii, dar și de ceea ce pirații îndrăgesc cel mai mult: aventura .

Columbia Pictures și Sony Pictures Animation prezintă The Pirates ! Band of Misfits / Pirații ! O bandă de neisprăviți, o producție Aardman Animations, în regia lui Peter Lord. Scenariul este realizat de Gideon Defoe, după nuvela sa “The Pirates ! In an Adventure with Scientists”. Producătorii filmului sunt Peter Lord, David Sproxton și Julie Lockhart. Producător executiv este Carla Shelley. Coloana sonoră este compusă de Theodore Shapiro.