The Phone – Deo Pon (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Phone – Deo Pon (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Kim Bong-Joo
Actori: Seong-woo Bae, Jang In-sub, No Jeong-ee
An: 2015
Gen: Actiune, Mister, Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Phone – Deo Pon

Viata avocatului Koh Dong-ho (Son Hyun-joo) pare a fi ajuns la momentul de apogeu. Sot si tata al unei fete de gimnaziu, implinit in plan personal, acesta e promovat si director juridic in plan profesional. Implicandu-se intr-un caz in care un sindicalist e batut, se trezeste cu scrisori de amenintare sosite acasa, pe care le ignora. Intr-una din seri, profitand de faptul ca fiica lui pleaca intr-o excursie, decide sa sarbatoreasca promovarea cu colegii.

Desi sotia lui, Yeon-soo (Uhm Ji-won), se decide sa vina mai devreme acasa de la spitalul unde lucreaza. Pentru o iesire la o cina in oras cu el, planurile ii sunt date peste cap de doua incidente. Un accident usor care o retine in trafic, si o furtuna solara, care afecteaza telecomunicatiile, ingreunand contactul telefonic al celor doi. Intr-un tarziu, cand soseste acasa ametit de aburii alcoolului. Avocatul Koh isi gaseste sotia fara suflare, ucisa cu sange rece de un hot ce le-a spart casa.

Pentru acesta incepe cosmarul, invinovatindu-se pentru moartea sotiei, si nici la un an de la tragicul eveniment nu pare a-si reveni. Cand, in sfarsit, se decide sa ia viata de la capat si sa se angajeze din nou la compania unde a lucrat, spre bucuria fiicei sale, un apel straniu pe care il primeste urmeaza sa-i schimbe definitiv destinul… Si, exact ca in urma cu un an, o noua explozie solara are loc…


Trailer The Phone – Deo Pon

https://www.youtube.com/watch?v=S-rKiIpivqY