The Phenom (2016)

The Phenom (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Noah Buschel
Actori: Ethan Hawke, Paul Giamatti, Johnny Simmons
Anul: 2016
Gen: Drama, Sport
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review film The Phenom (2016)

Hopper Gibson (Johnny Simmons) a avut o copilărie grea și acum are parte de mai multe ședințe de terapie cu psihologul sportiv Dr. Mobley (Paul Giamatti). Acesta povestește despre evenimentele care s-au petrecut cu o zi în urmă în direct la televizior. Printre ședințele de terapie, aflăm faptul că Hopper era unul dintre cei mai buni tineri jucători din liceu și a fost motivat de antrenamentele cu tatăl său înstrainat, Hopper Sr. (Ethan Hawke), să devină cel mai bun.

El însuși un jucător care a dat cu piciorul unei cariere înfloritoare, Hopper Sr. susține că recunoaște măreția deoarece a cunoscut eșecul, astfel că a stabilit pentru băiatul său niște „reguli” pentru a nu-și aduce niciodată emoțiile pe terenul de joc. Pentru a se face mai bine înțeles, Hopper Sr. aruncă spre capul juniorului o halbă de bere deoarece acesta din urmă a reacționat în timpul unui meci, ceea ce nu ar fi trebuit să facă, iar apoi îl agresează psihic.

Acest tip de abuz și-a pus amprenta serios asupra vieții tânărului și chiar dacă încearcă să se apropie de anumiți oameni; precum o fată pe nume Dorothy sau antrenorul său; el nu se descurcă deloc bine. În ciuda aparentului succes de care se bucură pe teren; Hopper Jr. este singur și traumatizat. Chiar dacă publicului larg îi plac poveștile despre victorii și învingători; filmul prezintă faptul că dacă se scot din ecuație faima și banii; ego-ul poate să fie o valoare negativă și izolatoare.