The Perfect Match (2016)

The Perfect Match (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Bille Woodruff
Actori: Cassie Ventura, Donald Faison, Terrence Jenkins, Brett Girard
Anul: 2016
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-Q6WFfO6GAg/The.Perfec" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Perfect Match (2016)

Charlie, un afemeiat cinic, crede că ideea de relaţie romantică este depăşită. O cunoaşte pe frumoasa şi misterioasa Eva, cu care cade de acord să aibă o relaţie temporară, dar de la care începe în curând să-şi dorească mai mult.


Trailer The Perfect Match (2016)


Review The Perfect Match (2016)

Charlie este un agent de talent cu un cadou pentru a avea grija de clientii sai, lor se topesc-difuzia coborâșuri, și văzând potențialul YouTube stele / Vine / Snapchat. (Brandy apare într-un medalion foarte distractiv ca o diva atât de dedicat pentru spiritualitatea ei că timp de o oră pe zi ei “picioarele nu trebuie să fie pe pământ”, așa că a angajat un bodyguard pe nume Boris să o efectueze în jurul în brațe. ).

Charlie are un mare trib de prieteni, toți aceștia obține propria lor poveste linii în film. Nu e Victor (Robert Christopher Riley) și Ginger (Lauren London), împreună, deoarece ei erau copii, iar acum de planificare nunta lor. Ginger face mai mulți bani decât Victor face, și că are o criză cu privire la aceasta. Pressie (Dascha Polanco, de la “Orange este noul negru”) și Rick (Donald Faison) încearcă să aibă un copil, și începe să intre în panică că nu sa întâmplat încă.

Prietenii lui Charlie ciocan departe la el necontenit pentru statutul său unic. (În cazul în care Charlie a căzut vreodată în dragoste, te întrebi ce prietenii lui s-ar găsi să vorbească despre.) Charlie insistă că e fericit modul în care el este, că nu toată lumea vrea să se căsătorească. Este un punct corect. Sora lui Sherry (Paula Patton), este un terapeut care-l bombardează cu auto-ajutor-vorbesc; ea e convinsă că durerea nerezolvate la moartea părinților lor, este motivul pentru care Charlie a închis ușa inimii lui. Charlie totul râde off. El este bolnav de a fi hărțuit, și cine-l poate da vina?.