The Patent Scam (2017)

The Patent Scam (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Austin Meyer
Actori: Austin Meyer, Phil Adams, Peter Braxton
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 8.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Patent Scam

Nu pare că spectacolul a avut multă cercetare. Este adevărat că bretelele de brevete sunt o problemă mare și este ceva care trebuie abordat. Problema cheie este atunci când biroul de brevete acordă o indemnizație pentru o cerere de brevet care nu ar fi trebuit permisă. Cererile de brevet trebuie să fie noi și nu evidente. Cealaltă problemă este povara persoanelor care sunt acționate în justiție pentru a fi cele care trebuie să arate invaliditatea brevetelor.

Spectacolul începe cu ideea de lustruire a pantofilor ca brevet care se acordă, iar argumentul pe care îl oferă spectacolul este că nu există nici un brevet pe el. Nu este adevarat. Dacă puteți găsi lustruit pantofi în orice literatură, fie că ar fi romane, filme sau un articol de știri, atunci revendicarea brevetului nu reușește testul și un brevet nu poate fi acordat.

Spectacolul mai târziu vorbește despre gazda care este acționată în judecată și prezintă o casetă roșie a preambulului unei revendicări. Si susține că aceasta este ceea ce compania care o suge pe care o deține în brevet și este atât de de bază. Un preambul nu este proprietatea persoanei care deține brevetul, este, de fapt, stadiul tehnicii. Ceea ce urmează preambulului este proprietatea deținătorului brevetului. Spectacolul îi trimite direct pe telespectatori arătându-ți ceva care în mod evident nu ar fi trebuit să primească un brevet și care nu era. Caseta roșie nu a primit brevet, următorii paragrafe după cuvântul “cuprinde”.