The Passenger (1975)

The Passenger (1975) Film Online Subtitrat

Titlu original: Professione reporter
Titlu Romania: Pasagerul
Regia: Michelangelo Antonioni
Actori: Jack Nicholson, Maria Schneider, Jenny Runacre
Anul: 1975
Gen: Drama, Romantic, Mister, Suspans
Durata: 126 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Pasagerul – The Passenger” (1975) începe cu un bărbat într-un sat din Africa de Nord, înconjurat de deșert. El angajeaza un băiat să-l conducă în pustie, și apoi un om pare să-l ducă mai departe încă și să-l abandoneze. Goliciune îl înconjoară. Bărbatul se întoarce singur oraș. El este David Locke (Jack Nicholson), un jurnalist care căuta un interviu cu gherilele zvonește a fi undeva pe dealurile de deșert.

Hotelul lui îi lipsesc venirile obișnuite și plecările din filme online The Passenger. Există un funcționar și un alt rezident, un om pe nume Robertson (Charles Mulvehill). Ei au avut o discuție despre nimic de mult. Locke intră în camera lui Robertson și îl găsește mort. Fără a premeditarea, el schimbă identitățile cu cadavrul. El a swap-uri pașapoartele lor, switch-uri hainele, spune grefierul de om mort, iar la Londra se crede că David Locke este mort. Soția lui (Jenny Runacre) și asociat (Ian Hendry) începe să-l editați filmul a luat în deșert.

Ele sunt în căutarea în filmul The Passenger lui David Locke însuși, la fel ca fotograful din “Blow-Up” caută un cadavru el crede că vede pe iarba unui parc. Cu cât este mai intens aceste personaje uite, cu atât mai puțin ei văd. Noul Robertson, între timp, decide să îndeplinească anumite numiri că vechiul Robertson făcuse; acest lucru îl duce la München și o întâlnire cu reprezentanții gherilele. El găsește că este un dealer pistol.

Locke (îl vom numi asta), se întâlnește o femeie tânără (Maria Schneider), al cărui nume nu este dat; în credite ea este fată. Ea i se alătură în călătoriile sale. El nu are planuri – nici propria lui, nici lui Robertson. “Ce fugi de?” ea îl întreabă cum conduc într-un mare decapotabil american. “Întoarceți înapoi pe scaunul din față.” Ea face, vede drumul indepartezi în spatele ei, și râde.

El nu fuge, sau spre. El este pur și simplu în mișcare. Multe dintre fotografii sugereaza oameni cu timpul pe mâinile lor în orașe goale. Fata se vrea să investească mișcările sale cu o importanță, el vrea să fie cineva și vrea ceva. El și-a dezvăluit secretul lui, iar la un moment dat, spune ea, “Dar, Robertson a făcut aceste numiri. El a crezut în ceva. Asta ai vrut, nu-i așa?” Cu alte cuvinte, el a devenit Robertson, deoarece el nu avea planuri sau dorințe și Robertson a făcut in The Passenger?

Nu chiar. Locke nu dorința de a nu fi găsit de către soția sau asociatul său, iar un moment dat de urgență în film vine ca el este aproape recunoscut și fuge cu fata. Există o scurtă scenă indică faptul că au făcut dragoste, dar filmul The Passenger nu este despre dragoste sau sex. El vrea să părăsească fata din spatele, pentru că ea va avea probleme – probleme lui, sau al lui Robertson. Ea urmează.