The Outer Wild (2018)

Dupa ce un eveniment nefiresc lasa omenirea aproape pe cale de disparitie in filmul The Outer Wild online subtitrat, o fata ce se afla pe fuga si un vanator de recompense rautacios merg pe o cale pustie si periculoasa; asta pentru a gasi un sanctuar legendar care poate salva sau distruge ceea ce a ramas din umanitate.

Un eveniment ciudat si nenatural a distrus civilizatia asa cum o stim. Mutantii violenti periculosi controleaza cea mai mare parte a Pamantului; in timp ce supravietuitorii se aduna impreuna in taberele armate. O femeie tanara singura fuge de asezarea represiva in care traieste si poate schimba soarta lumii.

Dupa ce un experiment esuat in incercarea sa o salveze pe sora ei, Laura (Lauren McKnight) din The Outer Wild online subtitrat, fuge din colonie preferand sa-si ia sansele in pustietate. Isi pune sperantele in gasirea unui sanctuar mitic care exista sub o stea rosie. Colonia il trimite pe Cole (Christian Oliver), un vanator de recompense, sa o aduca inapoi, dar circumstantele fac in asa fel incat amandoi vor merge in aceasta misiune.


Regia: Philip Chidel
Actori: Lauren McKnight, Christian Oliver, Jeffrey Vincent Parise
An: 2018
Gen: Aventura, Fantezie, Groaza
IMDB: 4.5


The Outer Wild (2018) Online Subtitrat