The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith (2019)

Bazandu-se pe o poveste adevarata The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith (2019) online subtitrat despre puterea unui barbat, curajul unei mame si dragostea unei natiuni insulare, pelicula urmareste continuarea aventurilor misionare ale varstnicului John H. Groberg din Tonga.

La scurt timp dupa sosirea in Tonga, sotia lui John, Jean, da nastere unui baietel cu o boala grava care ii ameninta viata. In timp ce copilul este prea slabit pentru a putea fi transportat intr-o alta tara care sa-l diagnosticheze si trateze corespunzator, situatia devine coplesitoare. Cu viata copilului lor in pericol, John si Jean se confrunta cu ultima incercare a credintei lor, gasindu-se inconjurati de dragostea si rugaciunile a mii de tongani de diferite religii.

Barierele conflictelor interreligioase sunt daramate, in timp ce toti se unesc in speranta unui miracol care va salva viata baietelului, precum si a fiului unui ministru tongan non-mormon care a fost agresat aproape mortal din motive religioase.

The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith (2019) Online


Regia: Mitch Davis
Actori: Christopher Gorham, Natalie Medlock, Russell Dixon
An: 2019
Gen: Aventura, Biografie, eDrama
IMDB: 5.7


The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith (2019) Online CAM


Trailer


Review The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith (2019)

Christopher Gorham își reia rolul de John Groberg, un misionar din Idaho, a cărui viață și credință sunt schimbate (din nou) printr-o misiune de întoarcere la Tonga în numele Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (cunoscuți și ca Mormonii).

Acum este în 1965, și de această dată este însoțit de soția sa, Jean (Natalie Medlock), și de cele cinci fiice ale lor. El a fost chemat să servească drept Președinte al Misiunii și va fi responsabil de supravegherea unei misiuni expansive care acoperă două sute de misionari, cinci limbi și patru țări.

Împreună cu povestea lui Ioan, filmul include și o relatare a reverendului Sione Palentu’a și a familiei sale, deoarece se ocupă de pericolele vieții insulare și de ceea ce reverendul percepe ca pericolele noilor misionari mormoni din orașul său. Dacă nu ați văzut versiunea originală Other Side of Heaven (2001), această continuare vă oferă o scurtă recapitulare la început pentru a vă prinde. Există puține referințe de la predecesorul său, dar The Other Side of Heaven 2: Fire of Faitheste suficient de autonom, încât nu este necesară vizionarea prequel-ului.

În timp ce John și Jean Groberg sosesc în Tonga, ei sunt avertizați de către președintele misiunii de plecare și de soția că această sarcină nu este potrivită pentru o astfel de familie tânără, cu copii foarte mici, care ar putea avea nevoie de o îngrijire medicală mai bună decât cea disponibilă pe insulă. În timp ce Grobergii continuă să înainteze cu încredere în planul lui Dumnezeu pentru ei, ei se confruntă rapid cu situații intense, care pun în pericol viața, care vă vor face să vă ridicați întregul film și să vă puneți la îndoială dorința voastră de a sacrifica și de a sluji unui Dumnezeu în care credeți .

Trebuie să recunosc că este dificil pentru mine să fiu obiectiv în revizuirea mea despre The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith. Am crescut Mormon, am slujit ca misionar și în prezent îmi cresc copiii în credință. Având în vedere experiența mea, este dificil pentru mine să proiectez cât de ușor doctrina, ordonanțele și cultura Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă prezentate în acest film vor fi înțelese de nemormoni care văd filmul. Cu toate acestea, un lucru pe care experiența mea mi-a permis să spun este că este prezentat destul de precis.

Afilierea religioasă personală, The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith este un film foarte prietenos cu familia, cu mesaje înălțătoare, chiar dacă are un dialog ocazional prea sentimental. Problemele credinței, toleranța religioasă și rugăciunea sunt abordate direct și prezentate în mod pozitiv. Există o drama intensă care poate fi tematic dificilă pentru copiii mici, dar nu este prezentat nimic grafic. Dacă vrei să fii înălțat și inspirat de o poveste incredibilă continuă a credinței, dedicării și slujirii lui Dumnezeu, atunci împachetează copiii și mergi la The Other Side of Heaven 2: Fire of Faith.