The Osiris Child (2016)

The Osiris Child (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Shane Abbess
Actori: Kellan Lutz, Daniel MacPherson, Isabel Lucas
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Osiris Child

Wow, ce surpriză plăcută a fost acest film! Aceasta a fost producția australiană / versiunea de Star Wars întâlnește Mad Max întâlnește Aliens!

Aussie-urile au realizat acest film fantastic, indie sci-fi, în special direcția strânsă și cinematografia remarcabilă!

Directorul / scriitorul / producătorul Shane Abbess a impresionat la nivelul oricărui director de top din Hollywood, creând o viziune și executând-o perfect. Absolut uimitoare cinematografie, efecte vizuale, efecte speciale, seturi și locații. Editare și sunet au fost ambele pe punct. M-am simțit cu adevărat ca și cum mă uitam la o producție de 100 milioane de dolari pe ecranul Hollywood-ului!

Permiteți-mi să clarific cum și de ce sunt atât de impresionat – și cum evaluez un film în mod corespunzător și merituiește meritele lui (și nu îl comparăm cu mari producții similare din același gen): acesta era un buget independent (aproximativ 800k) De un regizor, scriitor și producător oarecum amator. Adăugați la mixul unor actori care nu sunt atât de mari din lista B – doar unul fiind american și acordat, cel mai notabil în rolul său, Kellan Lutz. Rezultatul final a fost un uimitor smorgasbord al satisfacției vizuale. Sper cu adevărat că alți recenzenți evaluează acest film pe merite, așa cum am făcut-o, fiind singura modalitate corectă de a evalua și de a revedea un film.

Da, scrisul (în special unele din dialogul de caractere și anumite părți ale scenariului) ar fi putut folosi un mic amendament, iar unele dintre personaje ar fi putut fi exprimate în mod diferit, dar altfel, acest film a fost remarcabil în toate celelalte zone De critică.