The Open House (2018)

Un adolescent (Minnette) din The Open House (2018) și mama lui (Piercey Dalton) devin captivi unor forțe misterioase după ce se mută într-o nouă locuință.

Netflix oferă o mulțime de conținut și nu pot fi toate pietre. Pentru fiecare lucru străin și 13 motive De ce, există nenumărate eșecuri, cum ar fi filmele lui Adam Sandler și Disjointed. Din punct de vedere al filmelor, serviciul de streaming a oferit programe de calitate, cum ar fi: “În primul rând mi-au ucis tatăl și Okja, dar de-a lungul săptămânii se face o incursiune în groază – The Open House – pentru a ne aminti să ne menținem așteptările mici.

Dylan Minnette îl interpretează pe Logan, care se mută temporar într-o casă înfiorătoare împreună cu mama sa. Vezi unde merge asta? Casa este în mijlocul nicăieri. Subsolul este complet scufundat în întuneric. Satenii din oraș se comportă ciudat. Da, acesta este cel mai grozav film de groază pe care l-am văzut vreodată.

Ceea ce nu este cliseu, este cât de vag este misterul. Vizitatorii vor rămâne nemulțumiți de rezoluție și există multe care nu sunt explicate. De fapt, sfârșitul pleacă The Open House pentru o continuare, care, din păcate, nu pare a fi o întindere, văzând cum face Netflix un al doilea Bright.


Regia: Matt Angel, Suzanne Coote
Actori: Dylan Minnette, Piercey Dalton, Sharif Atkins
An: 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


The Open House (2018) Online Subtitrat