The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Filmul The Nutcracker and the Four Realms online subtitrat are la baza povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman, The Nutcracker and the Mouse King. In care Clara (Foy), dupa o agitata seara de Craciun, ajunge sa lupte alaturi de o figurina “spargator de nuci”, in costum militar, impotriva maleficilor sobolani cu sapte capete. Studiourile Disney readuc pe marele ecran povestea din Spargatorul de nuci, intr-u film live-action in care rotagonista va fi actrita de numai 15 ani, Mackenzie Foy.

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai exista o alta, o cheie ce poate deschide cufarul ce adaposteste un dar extrem de pretios de la mama ei, plecata dintre cei vii. Un fir de aur, ce ii e pus in fata la petrecerea de Craciun a nasului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorita-care dispare apoi cu exasperanta promptitudine, intr-o ciudata si misterioasa lume paralela.

Acolo, Clara intalneste un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight), o ceata de soricei si, deasemeni, pe regentii care conduc trei Taramuri: Tinutul Fulgilor de Zapada, Tinutul Florilor si Tinutul Dulciurilor. Clara si Phillip trebuie insa sa razbeasca mai departe, in sumbrul taram condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a recupera cheia si a reinstaura armonia in lume.


Titlu Romania: Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri
Regia: Lasse Hallström, Joe Johnston
Actori: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman
An: 2018
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 5.5


The Nutcracker and the Four Realms (2018) Online Subtitrat


Trailer