The Nutcracker and the Four Realms (2018)

Filmul The Nutcracker and the Four Realms online subtitrat are la baza povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman, The Nutcracker and the Mouse King. In care Clara (Foy), dupa o agitata seara de Craciun, ajunge sa lupte alaturi de o figurina “spargator de nuci”, in costum militar, impotriva maleficilor sobolani cu sapte capete. Studiourile Disney readuc pe marele ecran povestea din Spargatorul de nuci, intr-u film live-action in care rotagonista va fi actrita de numai 15 ani, Mackenzie Foy.

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai exista o alta, o cheie ce poate deschide cufarul ce adaposteste un dar extrem de pretios de la mama ei, plecata dintre cei vii. Un fir de aur, ce ii e pus in fata la petrecerea de Craciun a nasului ei, Drosselmeyer (Morgan Freeman), o conduce la cheia mult dorita-care dispare apoi cu exasperanta promptitudine, intr-o ciudata si misterioasa lume paralela.

Acolo, Clara intalneste un soldat pe nume Phillip (Jayden Fowora-Knight), o ceata de soricei si, deasemeni, pe regentii care conduc trei Taramuri: Tinutul Fulgilor de Zapada, Tinutul Florilor si Tinutul Dulciurilor. Clara si Phillip trebuie insa sa razbeasca mai departe, in sumbrul taram condus de tiranica Mother Ginger (Helen Mirren), pentru a recupera cheia si a reinstaura armonia in lume.


Titlu Romania: Spargatorul de Nuci si Cele Patru Taramuri
Regia: Lasse Hallström, Joe Johnston
Actori: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 5.5


The Nutcracker and the Four Realms (2018) Online Subtitrat


Trailer


The Nutcracker and the Four Realms (2018)
The Nutcracker and the Four Realms (2018) Online Subtitrat in Romana

Filmul The Nutcracker and the Four Realms online subtitrat are la baza povestirea din 1816 a lui E.T.A. Hoffman, The Nutcracker and the Mouse King. In care

Notă film - PortalulTauTV.net:
4