The Night Watchmen (2017)

The Night Watchmen (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mitchell Altieri
Actori: Ken Arnold, Dan DeLuca, Kevin Jiggetts
An: 2017
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Night Watchmen

“Night Watchmen”, numit Best Horror Feature la Festivalul internațional de film de groază și sci-fi din 2017, este echivalentul filmului de junk food gustos – omologul său cinematografic la Twinkie prăjit sau un Oreo churro. (Acesta din urmă este disponibil la standul de concesiune de teatru.) Este o poveste ridicolă despre clovni vampiri care terorizează un birou de ziar din Baltimore. Și, aparent, legendarul regizor Baltimore, John Waters, nu avea nimic de-a face cu asta.

Co-creatorii, Ken Arnold și Dan DeLuca, joacă doi dintre polițiștii de securitate. Ken-ul lui Arnold este liderul nominal, în timp ce Luca lui DeLuca este misterioasă, înfricoșătoare. Echipa de paznici este rotunjită de Kevin Jiggetts, jucând rolul lui Jengetts al lui Ken, un evreu afro-american iubitor de oală, și Max Gray Wilbur, un muzician rock, în prima noapte petrecută la locul de muncă.

După moartea lor misterioasă în timp ce interpretează în România, icoana Baltimore Blimpo Clown. Si trupa sa sunt expediate acasă pentru teste medicale. După ce un amestec de livrare a părăsit sicriul lui Blimpo la clădirea ziarului, în loc de unitatea medicală din bloc. Proprietarul ziarului Randall (James Remar, singurul membru al cărui spectator este probabil să recunoască). Este deschis, eliberându-l pe Vampire Blimpo .

Cei patru paznici de noapte nevinovați și redactorul ziarist Karen (Kara Luiz) trebuie să se unească ca păzitorii Galaxiei. Pentru a lupta împotriva clovnilor vampiri și a angajaților noii ziare care au creat.