The Night Eats the World (2018)

In dimineata de dupa o petrecere, un tanar din filmul The Night Eats the World se trezeste pentru a gasi Parisul invadat de zombi. In Paris, Sam (Anders Danielsen Lie) se duce in apartamentul fostei sale prietene pentru a-si lua casetele inapoi. Ea da o petrecere si ii cere lui Sam sa mearga intr-o camera izolata pentru a cauta casetele sale. El adoarme pe o canapea si dimineata gaseste apartamentul si peretii acoperiti cu sange. Curand el afla ca toata lumea a fost ucisa de zombi.

Sam din filmul The Night Eats the World, cauta bunuri in cladire si se baricadeaza intr-un apartament gol. Sam isi da seama ca pe strada traiesc doar morti. In zilele ce trec, Sam supravietuieste, dar se simte singur. Pana in ziua in care o intalneste pe Sarah (Golshifteh Farahani), cand isi da seama ca o ia razna.

Sfarsitul vine noaptea este o poveste de groaza despre solitudine si nebunie. Sam supravietuieste o apocalipsa zombie si se adaposteste intr-un apartament. Dar, la fel ca Robinson Crusoe, simte singuratatea situatiei si cauta un tovaras, riscandu-si viata incercand sa salveze o pisica de pe strazi. Are doar un zombie blocat in lift cu care discuta.


Titlu Romania: Sfarsitul vine noaptea
Titlu original: La nuit a dévoré le monde
Regia: Dominique Rocher
Actori: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant
An: 2018
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 6.0


The Night Eats the World (2018) Online Subtitrat


Trailer