The Night Before Halloween (2016)

The Night Before Halloween (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sheldon Wilson
Actori: Bailee Madison, Justin Kelly, Jahmil French
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Night Before Halloween

Atunci când o glumă ucide din greșeală pe cineva, un grup de prieteni care încearcă să scape cu crima găsi ei înșiși stalked un an mai târziu de o ființă ciudată. Care face parte dintr-un blestem împotriva lor și ei trebuie să găsească o cale de a opri creatura de moarte de la a lua-le pe toate afară.

Acest lucru de aici s-au dovedit a fi destul de o jertfă problematică. Marea majoritate a problemelor cu aceasta constă în faptul că nu este doar o mulțime de muncă făcut aici pentru a face grupul principal suficient de simpatică să le urmeze. Conceptul de farsă lor inițială este atât de ridicolă și prost că într-adevăr ciudat e faptul ce trebuia să realizeze. Si apoi să-l top de pe ideea de a le abandona întreaga afacere în lumina accidentului modul in care face acest lucru aici de de fapt. Care figurează pe a lăsa un prieten muri în loc de a încerca să o salveze pur și simplu pentru a salva ei înșiși le face ca cu totul demn de dispreț și deplorabilă. Astfel încât acestea merită soarta care le befalls.

Cât de ușor pot obține constrânși în a merge împreună cu ea, nu este tot atât de mult mai bine. Si faptul că aproape le permite sa scape cu accidentul, atunci când o simplă chestiune de explicație nevinovată toate ar fi putut salvat singuri probleme și s-au păstrat la dezvăluind ce s-ar fi întâmplat s-ar fi făcut poveste mult împreună dețin mai puternic. Există, de asemenea, faptul că filmul se prezintă aici ca un astfel de clișeu totală în maniera de modul în care creatura merge despre a fi dezlănțuit împotriva grupului.