The Mustanger and the Lady (2017)

Timpul petrecut de Julie cu binefăcătorul ei, Kyle Allison din filmul The Mustanger and the Lady online subtitrat, se apropie de un sfârșit periculos, dar i se oferă două șanse de evadare de la doi bărbați foarte diferiți – un asasin și un dresor de cai cu un trecut întunecat. Care bărbat o va salva?

Regizorul și co-scriitorul James Cotten încearcă o abordare diferită asupra genului western. Adaptare a unuia dintre romanele lui Dusty Richards, filmul este lent, poate mai tentativ decât contemplativ, unii ar spune chiar melancolic. Actiunea e stabilita în 1899 și, după cum menționează un personaj, Vestul Sălbatic tinde spre potolire. Se concentrează pe Julie (Stef Dawson, din filmele Hunger Games), care și-a pierdut ambii părinții la o vârstă fragedă, devenita prostituată, apoi „kept woman” pentru omul de afaceri Kyle Allison (Robert Craighead, care pare să stie și să exploateze asemănarea sa cu Jack Nicholson).

Este prezentat momentul cand el se simte plicitisit de ea și-si aduce un nou model, mai tânăra (șocant de tânăra), iar pe Julie o trimite “la bordură”. Mai rău, isi trimite pistolarul, Frank Dean (Matt Dallas), după ea, dar în intunericul din padure, fata reuseste sa scape. De aici, intalnindu-l pe mustanger, fuge de pistolar cu Vince Wagner (David Thomas Jenkins) și cu prietenul său indian Chato (Kiowa Gordon). Impreuna cu acestia, ea regaseste motivatia si un scop pentru a-si continua viata. A doua jumătate este deschisă și însorită, cu cai și rochii frumoase și prieteni zâmbitori, în timp ce prima jumătate este în cea mai mare parte întunecată, luminată de felinare ce sclipesc in sticla paharelor de whisky.

The Mustanger and the Lady (2017) Online Subtitrat


Alt titlu: Painted Woman
Regia: James Cotten
Actori: Stef Dawson, Matt Dallas, Kiowa Gordon
2017
Gen: Romantice, Western
IMDB: 6.7


The Mustanger and the Lady (2017) Online Subtitrat


Trailer