The Murder Pact (2015)

The Murder Pact (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Colin Theys
Actori: Alexa PenaVega, Renee Olstead, Beau Mirchoff
An: 2015
Gen: Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Murder Pact

După ce este martora morţii accidentale a colegei lor de clasă Heidi, un grup de prieteni format din patru tineri ce provin din cercuri sociale înalte, fuge de la locul faptei nerealizând că Lisa, colega de cameră a lui Heidi, a văzut totul. Când Lisa începe să le dea de înţeles că ştie ce s-a întâmplat cu colega lor, grupul de prieteni se gândeşte că nu se poate avea încredere în ea că va ţine secret şi plănuiesc să o omoare înainte de a-i da în vileag. Nu trece multă vreme până ce vina şi paranoia încep să pună stăpânire pe ei şi devin din ce în ce mai convinşi că victima lor este, de fapt, în viaţă şi caută răzbunare.


Trailer The Murder Pact


Review The Murder Pact

Coloana sonora de film de Matthew Llewellyn este impresionant. Check out scorul de muzică în timpul scenei, când Lisa este drogată și încearcă să fugă. Aproape că te poți auzi o bătaie de inimă în compoziția lui Llewellyn și alte câteva. “Romance mortal” este piesa Camille cântă în timpul audiție și este, de asemenea, prezentate în gloria sa completă în timpul dansului mascarada mingii. Acele voci de fum sunt de Spelles, care sună ca Florența și mașină.

“Pactul Asasinarea” a fost filmat in intregime in Connecticut si produs de pe bază de Rocky Hill Cinema International de sinteză. Acesta a fost inițial intitulat “Tell-Tale Lies”, dar pe durata de viață a redenumit-o.

Uita-te la “Pactul Murder” pe Vudu, iTunes și Google Play. De asemenea, este în reluare în mod regulat pe durata de viață și va fi prezentat la MCC, în sala de spectacole luna viitoare.

Acest film este cu siguranta merita vizionat atât de departe oferind restul parcelei nu se va întâmpla aici. Apropo, dacă doriți să vedeți mai multe PenaVega ea concurează în prezent în acest sezon de “Dansez pentru tine”.