The Monster Project (2017)

The Monster Project (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Victor Mathieu
Actori: Yvonne Zima, Justin Bruening, Toby Hemingway
An: 2017
Gen: Actiune, Groaza
IMDB: 4.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Monster Project

Am văzut remorca pentru acest film și m-am gândit că premisa a fost unică, interesantă și ar putea să creeze un film distractiv și gândit, și am fost aproape complet în evaluarea mea. De la debut, filmul nu se întreabă ce încearcă să realizeze.

Un grup de oameni au încercat să demonstreze că monștrii sunt reali prin intervievarea a 3 persoane care pretind că sunt monștrii din viața reală. Este o premisă care se scrie singură. Actul este competent, iar majoritatea actorilor sunt destul de talentați. Standout-ul acestui film, de departe, sunt efectele speciale.

The Skinwalker și vampirul au fost foarte bine făcute, iar scenele de acțiune au fost filmate cu o competență de obicei exercitată de filme bugetare mai mari. Se pare ca oricine a bugetat acest film a facut un punct pentru a nu schimba pe SFX, iar acest lucru a ridicat filmul la un standard mult mai mare.

Am fost constant impresionat de unele machiaje și transformări. Dacă filmele mai independente le-ar aloca fondurile către SFX, ar produce mult mai multe filme de divertisment. În general, este un film decent care face unele lucruri incredibil de inteligente care nu au mai fost încercate înainte. Dacă nu altceva, oamenii ar trebui să urmărească acest film doar pentru a vedea o producție originală și unică. Este o raritate în această epocă de continuare.

Voi încheia recenzia mea cu acest lucru; Personajul care a interpretat “Jamal” a fost oribil, ofensator, inutil de tare si complet stereotip. Oricine și-a scris caracterul ar trebui să fie rușinat de ei înșiși pentru perpetuarea unor astfel de caracteristici limitate și fără grijă asupra oricărui personaj.