The Miniaturist (2017)

The Miniaturist (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Anya Taylor-Joy, Romola Garai, Hayley Squires
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Istorice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Miniaturist SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:


Sinopsis The Miniaturist

O femeie se mută pentru a trăi împreună cu noul ei soț în secolul al XVII-lea în Amsterdam, dar în curând descoperă că nu totul este ceea ce pare. Bazat pe adaptarea de către Jessie Burton.

La 18 ani, Petronella (Anya Taylor-Joy) ajunge la casa ei distinsă și bogată, la o primire rece de la sora lui Puritan, Marin (Romola Garai), care îi scutură papagalul în bucătării, pentru a evita să o asculte . Când se întoarce Johannes (Alex Hassell), mai degrabă decât să-și culce noua soție, îi dă un cadou extravagant: o miniatura de mici dimensiuni a casei lor, cu camere pe care să le furnizeze. Mulțumită de darul ei, Nella scrie miniaturistului local câte trei obiecte mici care trebuie plasate în casa ei.

Dar mai mult de trei ajung. Confuzată cu privire la semnificația acestor cadouri, Nella scrie că interzice miniaturistului să trimită mai multe … dar pachetele mici continuă să-i întunece pragul, unele în mâini nedorite. Iar după o vreme, mult mai îngrozitoare, Nella descoperă că elementele mici coincid cu evenimentele viitoare din gospodărie. O picătură de sânge prezice o moarte și o înjunghiere. Păpuțele mici ajung într-o ordine sinistră. Și niciodată nu poate să-l prindă pe miniaturist pe stradă să o interogheze, chiar dacă află că casa are multe secrete întunecate, deranjante …