The Meyerowitz Stories (2017)

The Meyerowitz Stories (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Noah Baumbach
Actori: Adam Sandler, Emma Thompson, Ben Stiller, Elizabeth Marvel, Dustin Hoffman, Candice Bergen
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Meyerowitz Stories

The Meyerowitz Stories urmărește povestea intergenerațională emoționantă și comică a unor frați deveniți adulți. Care se confruntă cu influența puternică a tatălui lor acum bătrân. Adunându-se pentru un eveniment care celebreaza munca artistică a tatălui lor. O familie înstrăinată se reunește la New York. Harold Meyerowitz, bătrânul tată al familiei, este un sculptor și un artist veteran care crede despre el însuși că este un adevărat geniu. Matthew Meyerowitz, un contabil și manager foarte bogat din Los Angeles este fratele lui Danny și al lui Jean, care nu sunt la fel de realizați, dar care trăiesc în New York și sunt mult mai aproape de arțăgosul și imposibilul lor tată, Harold.

Danny a moștenit temperamentul lui Harold și sentimentul de indignare față de eșecurile altora, vorbind doar despre propriile sale neajunsuri și eșecuri. In timp ce tatăl său nu lasă să treacă un minut fără să amintească tuturor despre cât de nedrept au fost evaluate realizările sale. Aceasta este o familie în care multitudinea de resentimente și nemulțumiri ale membrilor erup odată cu rememorarea trecutului lor familial. Oare cum va evolua dinamica relațiilor familiale?

Ah da, familia disfuncțională. Toată lumea o are și, sincer, este un sub-gen miniatural în film. Cu înregistrări adesea împingând melodrama și arcurile de caractere la o catharsis ordonată. Ea a devenit la fel de previzibilă ca și comedia romantică rău. De aceea sunt foarte fericit să raportez că “Povestirile din Meyerowitz”. Sunt una dintre cele mai bune dramedii pe care le-am văzut pe tot parcursul anului!