The Men – Alien Code (2017)

După ce a descifrat un mesaj găsit într-un satelit, criptograful strălucit Alex Jacobs se trezește urmărit de agenți guvernamentali și de alte ființe extraterestre.

Acest film m-a surprins cu adevărat. A fost extrem de bine făcut dintr-un punct de vedere științific. Nu am mai văzut o poveste bună ca asta de ceva timp. Apreciez, de asemenea, pe actorul Mary McCormack, caruia i-am fost un mare fan, pentru implicarea în acest rol. Probabil că nu merită un 9, dar filmul merita o nota buna. Hollywoodul a epuizat ideile și este timpul să începem să vină cu idei noi. De fapt, au existat părți din acest film care mi-au amintit de anul 2001. Ce s-a întâmplat cu regizorii care faceau filme ca in 2001, ca Apocolipse Now, The Shining, etc.

În schimb in filmul The Men – Alien Code, vom obține remixuri și rebooturi și ele vin de multe ori slabe. Ca și remodelarea lui Poltergeist. Originalul era clasic. Dar l-au ucis cu remake-ul. Prometheus a fost teribil. Original Alien un clasic. Este timpul să revenim la anii ’70 și ’80. Serios.


Regia: Michael G. Cooney
Actori: Neil Arnote, Aaron Behr, Tate Birchmore
2017
Gen: Mister, SF, Thriller
IMDB: 5.4


Alien Code (2017) Online Subtitrat