The Meg (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Jason Statham si Li Bingbing mizeaza pe actiune exploziva in thrillerul SF, The Meg (2018) online subtitrat, regizat de Jon Turteltaub.

Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatura marina uriasa, despre care se stia ca disparuse. Iar acum a ramas avariata pe fundul Pacificului in The Meg, fara posibilitate de iesire pentru echipaj. Cu putin timp la dispozitie, Jonas Taylor (Jason Statham) – scafandru profesionist expert in salvari; este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetatorilor si a intregului ocean de amenintarea imparabila a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.

Ceea ce nimeni nu isi putea imagina este faptul ca Taylor din The Meg a mai intalnit monstrul in urma cu cativa ani, in timpul unei expeditii in adancul oceanului. Acum, impreuna cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie sa isi infrunte frica si sa-si riste viata pentru a salva situatia; chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare pradator din toate timpurile.

The Meg (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: MEG: Confruntare în adâncuri
Regia: Jon Turteltaub
Actori: Ruby Rose, Jason Statham, Robert Taylor, Rainn Wilson, Jessica McNamee
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.7


The Meg (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review The Meg (2018)

În ciuda estimărilor modeste ale analiştilor de acum o săptămână, filmul lui Jon Turteltaub, The Meg (2018) Online Subtitrat, a devenit un succes de box office. Încasările din week-end au ajuns la 44,5 milioane de dolari, de două ori mai mult decât au prevăzut analiștii pentru debut. Producția de acțiune ce-l aduce pe Jason Statham în fața unui rechin uriaș a împins pe locul doi în clasament Mission: Impossible. Fallout, ce a strâns în a doua săpămână de la lansare 20 milioane de dolari, potrivit BoxOfficeMojo.com.

Cu alte 97 milioane de dolari strânse de pe piețele internaționale, The Meg (2018) Online Subtitrat a ajuns la 141,5 milioane și a depășit, astfel, bugetul de producție, de 130 milioane. Cum s-a transformat într-un hit pelicula lui Statham nu este foarte clar, având în vedere opiniile împărțite ale criticilor de film și reacțiile nu tocmai entuziaste exprimate online de public (a primit un „B+” pe CinemaScore.com).

Încă o nouă intrare în clasament a atras atenția analiștilor de box office în acest sfârșit de săptămână. BlacKkKlansman, noul film al lui Spike Lee, considerat de critici unul dintre cele mai bune ale anului (a obținut 97 de procente pe RottenTomatoes.com și „A-“ pe CinemaScore.com), şi-a adjudecat locul cinci în top – încasările sale au ajuns pe teritoriul nord-american la 10,7 milioane de dolari, în ciuda lansării restrânse.

Horror-ul Slender Man s-a poziţionat al patrulea la debutul în box office-ul american, cu 11,3 milioane de dolari, la o mică diferenţă de Christopher Robin, ce a strâns în week-end încă 12,4 milioane de dolari, pentru un total internaţional de 62,1 milioane de dolari, ce nu atinge încă investiţia de 70 milioane.


PortalulTauTV.com
The Meg (2018) Online Subtitrat in Romana

The Meg (2018)

Editor's Rating:
4