The Mayor (2017)

The Mayor (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Jeremy Bronson
Actori: Marcel Spears, Brandon Micheal Hall, Yvette Nicole Brown
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Mayor SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:


Sinopsis The Mayor

Mi-a plăcut, de fapt, ideea spectacolului și cum a început totul. Arată original și tipul de comedie este constructiv și frumos. Poate nu amuzant, dar încă plăcut și chiar rapid în unele scene, pot vedea unde evenimentele sunt escaladate. Si ceea ce mă face mai multă speranță că va merge bine chiar și pentru doar câteva sezoane. Dacă au păstrat ritmul în continuă creștere. Tocmai am citit ratingul acestei premiere și arată destul de promițătoare.

Intalnirea este autentica si are atat de multe potentiale si se poate ramifica in alte sub-parcele semnificative, vorbeste despre un rapper luptator care cauta popularitate si aparent alegerea “evidenta” este de ce sa nu fugi pentru primar, dupa ce nu astepta sa castige iar acum misiunea lui este să-și păstreze promisiunile oamenilor de a repara orașul.

În ceea ce privește distribuția, mi-a plăcut că Yvette Nicole Brown este aici, o vizionează în comunitate și am iubit-o, știu că va fi uimitoare aici chiar dacă rolul nu este extins. Sala Brandon Micheal este cu adevărat amuzantă și, împreună cu ceilalți doi colegi, fac un bun tip de prietenie comică. de asemenea, Lea Michele este bună “personal nu-mi place genul ei de a acționa” am văzut-o în “Scream Queens” și ea a fost “Meh”, dar aici s-ar putea poloneze în ceva.

În concluzie, nu este hilar, dar este într-adevăr plăcut și am avut acel tip de chicot în interiorul unor scene, așa că cred că mă uit unde merg în continuare.