The Marker (2017)

The Marker (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Justin Edgar
Actori: Frederick Schmidt, Ana Ularu, John Hannah
An: 2017
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Marker

Nimeni nu a putut acuza regizorul Justin Edgar de a nu încerca ceva diferit, filmele sale sunt eclectice. De la comedia de oameni speciali și noi suntem cei dragi la un stint pe doctorii BBC. El se transformă într-un subiect cu tot mai sumbru subiect pentru cel mai recent film The Marker. Care se încadrează ferm în categoria înfloritoare a dramei britanice de crimă britanică. Lăsând în urmă fundalul londonez obișnuit pentru lumea interlopă din Birmingham.

Ca și în fața lui, Marley (Frederick Schmidt) este pe punctul de a gusta libertatea și de a se confrunta cu ispita care merge cu ea. Diferența pentru el – și marcatorul șef al povestirii lui Edgar. Este că este bântuit de memoria femeii pe care a ucis-o. Tânăra mamă Ana (Ana Ularu) nu este doar o fantezie, ea este prezentată aici ca o prezență fizică reală, pe care o vedem din perspectiva lui Marley. Uciderea nu a fost intenționată, ci rezultatul panicii când a intrat pe copilul ei mic ascuns sub pat.

Filmul nu face nici o scuză pentru Marley, care are o istorie de violență. Dar, așa cum trebuie să descoperim, acea istorie particulară se întinde înapoi în copilăria sa și în relația sa nesănătoasă cu seful brigadei Brendan Doyle (John Hannah), care este foarte dornic să-și întâmpine răzbunatul înapoi înapoi.

Fantomele ca o manifestare a vinovăției nu sunt nimic nou – în special, Shakespeare le-a plăcut mai degrabă – totuși Ana nu este doar o amintire, ci o continuă stimulare a acțiunilor lui Marley în prezent, în special în ceea ce privește ea, adolescentă, fiica Jess. “Când voi ieși, o voi avea grijă de ea”, spune el eterului.