The Man With The Magic Box (2017)

Adam este un barbat care traieste in Varsovia anului 2030. Este amnezic, nu isi mai aminteste absolut nimic din trecutul sau. Este posesorul unui radio vechi care ii permite sa calatoreasca in timp. In timpul unei astfel de calatorii Adam ajunge in anul 1952. In momentul in care realizeaza ca nu se mai poate intoarce, ca ceva s-a intamplat, Gloria,iubita sa porneste in salvarea sa. In incercarea de a-si descifra trecutul si motivul pentru care a ajuns in anul 2030, Gloria i se alatura in cautare insa si guvernul tine aproape de ei.

Dacă povestea pare complicată; asta e pentru că este. Din fericire; The Man With The Magic Box online subtitrat nu este in primul rand o opera de complot; iar regizorul; care a scris scenariul; se concentreaza mai mult pe stil; starea de spirit si cinema.

Kox este în mod clar un regizor de film; reunind un personaj din filmele crimei ale lui Jean-Pierre Melville; teme de la Blade Runner; atmosfera distopică a lui Children of Men; vibrațiile hollywoodiene de la Men in Black și Clubul de lupte al lui David Fincher; Lucrările maestrului polonez Andrzej Żuławski; pe lângă multe altele. Filmul impresionează de asemenea; cu viziunea sa sumbră asupra Varșoviei; de 13 ani de acum. Rupt între Occidentul modern și Răsăritul Sălbatic; și încă o dată sub dominația totalitară; capitala poloneză este atât de atrăgătoare; încât este strâmbătoare.


Regia: Bodo Kox
Actori: Olga Boladz, Piotr Polak, Sebastian Stankiewicz
2017
Gen: Drama, Romantice, SF
IMDB: 5.6


The Man With The Magic Box (2017) Online Subtitrat