The Man with the Iron Fists (2012)

The Man with the Iron Fists (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Omul cu pumni de fier
Regia: RZA
Actori: Russell Crowe, Cung Le, Lucy Liu
An: 2012
Gen: Actiune
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Man with the Iron Fists (2012)

Quentin Tarantino prezintă OMUL CU PUMNI DE FIER, o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu, în viziunea colaboratorilor săi de cursă lungă, RZA și Eli Roth. Aflat pentru prima dată în postura de regizor și protagonist al unui film de lung metraj, RZA, alături de o distribuție de vedete internaționale, în frunte cu Russel Crowe și Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici și asasini, precum și a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să facă front comun pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toți.

De la sosirea sa în Jungle Village; din China; fierarul orașului (RZA) a fost forțat de facțiuni tribale radicale să creeze arme de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot; acest străin va reuși să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană. Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat; luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.

Combinând secvențe spectaculoase de arte marțiale aparținând unor maeștri ai acestui univers cu viziunea sa originală; liderul trupei de rap Wu-Tang Clan care a făcut istorie dominând lumea artistică a ultimelor decenii; RZA aduce pe marile ecrane proiectul său cel mai ambițios; un film care uimește prin stilul vizual și scenele captivante de acțiune.