The Man Who Shot Liberty Valance (1962)


The Man Who Shot Liberty Valance (1962) Online Subtitrat


Titlu Romania: Omul care l-a împuşcat pe Liberty Valance
Regia: John Ford
Actori: James Stewart, John Wayne, Vera Miles
An: 1962
Gen: Drama, Western
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Man Who Shot Liberty Valance (1962)

Un senator care a devenit faimos pentru uciderea unui nelegiuit, se întoarce de la funeraliile de un vechi prieten și spune adevărul despre fapta sa.

Cu siguranta este unul dintre cele mai bune filme western ! Povestea The Man Who Shot Liberty Valance este atat de fascinanta , desfasurata pe o perioada de timp atat de vasta , naratiunea , spusa prin cuvintele protagonistului , personajele , tensiunile , decorurile , si cel mai important , atmosfera , toate aceste incrediente rezulta intr-un film genial de gen , atat de bun incat nici nu simti cu trece , si chiar ajungi sa iti para rau atunci cand se termina … il recomand tuturor , si nu spre o vizionare , ci o multime , deoarece merita din plin.

John Ford a fost primul care a văzut potențialul în John Wayne și l-a ajutat să-și modeleze imaginea într-o serie de occidentale clasice, printre care și Stagecoach, Fort Apache, She Wore a Yellow Ribbon și The Searchers. Omul care a lovit Liberty Valance, este tratamentul cel mai subtil al personajului lui Wayne și reprezintă unul dintre rolurile sale cele mai pe deplin realizate, apropiindu-se de tragicul în profunzime. Filmul se ocupă cu trecerea valorilor de libertate și independență ale Occidentului american. În multe privințe este o sumare și o re-examinare a întregii noțiuni a Occidentului, promulgată de Wayne și Ford.

PortalulTauTV.com
The Man Who Shot Liberty Valance (1962) Online Subtitrat in Romana

The Man Who Shot Liberty Valance (1962)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5