The Man Who Saved the World (2014)

The Man Who Saved the World (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Peter Anthony
Actori: Stanislav Petrov, Kevin Costner, Sergey Shnyryov
An: 2014
Gen: Documentare, Drama
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Man Who Saved the World

Puțini oameni știu de el. Cu toate acestea, sute de milioane de oameni sunt în viață din cauza lui. Acțiunile lui Stanislav Petrov, un ofițer militar sovietic pensionat, fost locotenent-colonel al Forțelor de Apărare aeriene sovietice, au împiedicat începerea unui război nuclear la nivel mondial și distrugerile provocate de acesta pe o mare suprafață a Pământului.


Trailer The Man Who Saved the World


Review The Man Who Saved the World

Pentru câteva momente cruciale la 26 septembrie 1983, Stanislav Petrov a avut loc soarta lumii în mâinile sale. Atunci când brusc o alarmă de avertizare timpurie a venit de la centrul sovietic nuclear Serpuhov-15, Stanislav a fost responsabil pentru punerea în reacție și urmarea protocolului, a unui raport prin care cinci rachete nucleare americane se îndreptau spre Uniunea Sovietică. Mai degrabă decât să riposteze, Stanislav și-a urmat sentimentul său interior și a mers împotriva protocolului, să convingă forțele armate, că a fost o alarmă falsă. Decizia sa a salvat lumea de la un potențial holocaust nuclear devastator.

A trebuit sa ma uit aproape la sfârșitul filmului înainte de a înțeles cu adevărat că am urmărit momentele particulare reale ale unui om care a salvat viața. Vă mulțumesc Stansilav pentru salvarea mine, pentru a fi frică pentru mine și pentru noi toți, și pentru a salva frumosul nostru Pământ, și salvând toată lumea îmi place, și toată lumea mă voi iubi mereu, și toată lumea se vor iubi vreodată, și toată lumea ei vor vreodată iubesc …. vă mulțumesc tuturor celor care au facut acest film pentru a spune această poveste în modul în care ai făcut. Nu am o singură critică despre filmul în sine.