The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Sam Elliott are multe lucruri. Este o legenda a ecranului. O voce iconica. O mustata iconica. O nominalizare la Oscar. Acum legenda ecranului i-a cateva legende diferite in ultimul sau film, The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot. online subtitrat. Regizorul Robert D. Krzykowski are vedeta perfecta pentru a lansa acest film neobisnuit cu o aventura care se intinde pe o perioada de decenii.

In ciuda unei performante puternice a lui Elliott si a unei directii puternice a lui Krzykowski, filmului ii lipseste ceva ce nu il face un film foarte bun. Prima data cand il vedem pe Calvin Barr (Elliott), el sta la un bar cu un pahar de whisky in fata lui. Se uita la pahar inainte sa se trezeasca in trecut si apoi il vedem pe Calvin (Aidan Turner) in anii sai mai mici, deghizati ca un nazist cand intra intr-o locatie fortificata in spatele liniilor inamice.

Sam Elliott
Sam Elliott

Regia: Robert D. Krzykowski
Actori: Sam Elliott, Aidan Turner, Ron Livingston
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Drama, SF
IMDB: 5.6


The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018) Online Subtitrat


The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018)
The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot (2018) Online Subtitrat in Romana

Sam Elliott are multe lucruri. Este o legenda a ecranului. O voce iconica. O mustata iconica. O nominalizare la Oscar. Acum legenda ecranului i-a cateva le

Notă film - PortalulTauTV.net:
3