The Man Who Killed Don Quixote (2018)


Toby din filmul The Man Who Killed Don Quixote online subtitrat, un corporatist dezamăgit de viața modernă, e tras într-o lume fantastică a călătoriilor în timp după ce un cizmar spaniol îl crede Sancho Panza. Treptat, tânărul începe să nu mai distingă între vis și realitate.

La nici trei săptămâni după premiera triumfătoare la Cannes a filmului lui Terry Gilliam, The Man Who Killed Don Quixote, Terry Gilliam pierde în instanță cazul cu „Don Quixote” și nu mai are drepturi asupra filmului. Vestea vine ca o lovitură. Terry Gilliam nu mai are drepturi asupra filmului la care a muncit zeci de ani. Cineastul și-a lansat, totuși, filmul la Cannes iat filmul a rulat în Franța.

Vineri, Curtea de apel din Paris a decis că fostul producător Paulo Branco este deținătorul drepturilor asupra filmului The Man Who Killed Don Quixote, iar producția lui Terry Gilliam îi aparține. Ce înseamnă această decizie pentru viitorul filmului? Deocamdată nu e sigur. E adevărat, filmul a avut premiera în Franța, și încă își caută distribuitori în Statele Unite și în plan internațional, însă acum, că totul pare să fie pus în standby, Gilliam și Branco își continuă războiul personal.

Jonathan Pryce
Jonathan Pryce

Titlu Romania: Omul care l-a ucis pe Don Quijote
Regia: Terry Gilliam
Actori: Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.5


The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat


The Man Who Killed Don Quixote (2018)
The Man Who Killed Don Quixote (2018) Online Subtitrat in Romana

Toby din filmul The Man Who Killed Don Quixote online subtitrat, un corporatist dezamăgit de viața modernă, e tras într-o lume fantastică a călătoriilor în

Notă film - PortalulTauTV.net:
5