The Man in the High Castle (2015)

The Man in the High Castle online subtitrat este o saga a istoriei alterantive adaptata dupa romanul scris de Philip K. Dick cu acelas titlu imagineaza America intr-o lume in care puterile Axei au castigat Al Doilea Razboi Mondial, invingandu–i pe toti cu ajutorul bombelor si preluand Washington DC. Este anul 1962, iar Statele Unite ale Americii sunt impartite in doua, precum Germaniile prin zidul Berlinului.

Nazistii controleaza Estul, japonezii controleaza Vestul, iar razboiul rece dintre fostii aliati ameninta sa escaladeze; in asteptarea rezultatului instabilitatii politice din Germania. Se pare ca Hitler are Parkinson si nu mai are mult de trait. In acest context, intalnim o diversitate de personaje care sufera sau supravietuiesc fiecarei culturi opresive.

Doi dintre ei, in special – Julianna (Alexa Davalos din Mob City), care investigheaza uciderea surorii ei; si Joe (Luke Kleintank din Micutele mincinoase si Cititorii de oase), un nou venit in rezistenta. Se ciocnesc mereu unul de celalalt in The Man in the High Castle online subtitrat, atrasi reciproc de misterul unui jurnal de stiri ilegal ce prezina o istorie diferita, mai buna, una in care Aliatii au castigat.


Regia: David Semel
Actori: Rupert Evans, Rufus Sewell, Luke Kleintank, Arnold Chun, Alexa Davalos
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Thriller, Drama, SF
Durata: 60 minute
IMDB: 8.1


The Man in the High Castle SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10


Trailer