The Man from Earth Holocene (2017)

The Man from Earth Holocene (2017) Online Subtitrat


Regia: Richard Schenkman
Actori: Michael Dorn, Brittany Curran, Vanessa Williams
2017
Gen: Drama, Fantezie, SF
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Man from Earth Holocene

14.000 de ani, The Man from Earth Holocene, John Oldman se ascunde în mod confortabil la vedere ca profesor de colegiu în California de Nord. Dar existența lui se prăbușește când patru studenți își descoperă cel mai adânc secret, punându-și viața într-un pericol grav și agățând eventual sufletul omenirii.

Am fost foarte entuziasmat de filmul care a ieșit, ceea ce ar fi amplificat dezamăgirea. În retrospectivă nu sunt sigur ce mă așteptam. Mi-a plăcut semifinalele care se încheiau cu originalul “Omul de pe Pământ” și așa cum era de așteptat acest tip de scuipat.

The Man from Earth Holocene îl urmează pe John după 10 ani de la filmul original. Unde a creat o nouă viață într-o nouă locație cu un nume nou și arată semne de mâncărime de a pleca din nou.

Unii dintre noii lui studenți descoperă accidental că ar putea fi nemuritor și a pornit să afle dacă este sau nu. Se întâlnește în primul rând cu studenții și se uită la îngrijorările lui John despre nemurirea lui, eventual purtându-se.

A venit cu toate negativele originale, fără nici o minune. Actul a fost mediu, ca și producția. Ea nu a avut nici un simt al filmului original. Si a devenit doar o poveste lipicioasă despre un om nemuritor care se ocupa cu oamenii care îl descoperă.

Vreau să spun că a avut chiar și o scenă de credite inițială post cu un agent FBI care îl căuta pe John. Se simte într-adevăr ca acest lucru ar fi trebuit să fie un spectacol de televiziune sau ceva de genul acesta. Astfel încât să puteți scuza cel puțin schimbarea simțurilor majore cu speranța că va fi mai bine.