The Making of a Lady (2012)

The Making of a Lady (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Destinul unei doamne
Regia: Richard Curson Smith
Actori: Lydia Wilson, Maggie Fox, Sarah Ridgeway
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 95 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Tanara Emily Fox Seton, provenita dintr-o familie modesta, accepta sa se casatoreasca cu Lordul James Walderhurst, desi acesta este mult mai in varsta decat ea. Atunci cand lordul trebuie sa plece in India, membrii familiei sale vin sa o ajute pe Emily, dar gandurile lor nu sunt tocmai curate…

Să luăm elefant in camera din prima cale: Efectuarea unei femei este cu siguranta rasist. Desigur, este o adaptare a două romane scrise în 1901, astfel încât materialul său sursă este rasist, de asemenea. Dar aceste romane nu sunt exact cunoscute pe scară largă, iar pe prima ceas, a făcut pentru televiziune adaptare este o dramă costum bizar, care începe separat prin ca o poveste de dragoste care arde încet și se termină vilifying hinduși ca practicanți ai magiei negre.

Filmul The Making of a Lady spune povestea lui Emily Fox-Seton, o tânără femeie, educat care nu are bani și puține perspective. E inteligent și bun, dar asta nu pare destinată să-i scoată din apartamentul ei închiriate de la Londra, în cazul în care ea este de trei săptămâni în urmă cu chirie. Apoi, o vârstă mijlocie matura Marquis (plimbari politicos) în viața ei și îi oferă o căsătorie de conveniență-el are nevoie de o soție pentru a satisface familia lui, și ea are nevoie de securitate. De luare a lady are loc foarte repede-o zi, Emily este un asistent personal blajin, iar a doua zi, ea este un membru al nobilimii a aterizat.

Cu numai 40 de minute mai târziu, o femeie în vârstă indiană într-un sari încearcă să avorteze sarcina lui Emily cu mai multe pahare de lapte scorțișoară.

Pentru a da credit în cazul în care de credit se datorează, în prima jumătate a anului Making a unei doamne de fapt, forme până la a fi un film The Making of a Lady foarte frumos, dacă este subtil,. Lydia Wilson ca Emily face pentru o eroina nuanțată, a cărui ochi expresiv compensa lipsa liniilor inteligente ea date. Iar producția include focurile de armă zdrobitoare necesare ale peisajului rural englez și fantastic, care costumelor ajuta pentru a rupe monotonia sentimentală. Emily și soțul ei să învețe să iubească unii pe alții (și să facă sex Victorian cast), iar casa începe să se simtă un pic mai mult ca o casa.